Pomazánka ze zbytků zvěřiny

 

{mosimage}

00CHUT

Pomazánka ze zbytků zvěřiny

 

250 g pečené zvěřiny, 20 g slaniny, 50 g másla, sůl, pepř, jedna malá cibulka, dvě lžičky hořčice, na ozdobu vajíčko natvrdo, rajče, paprika nebo okurka.

Zbytky pečené zvěřiny srnčí nebo bažantí (vždy ale jen jeden druh) obereme z kostí. Zvěřinu jemně umeleme se slaninou (můžeme ji umlít dvakrát), přidáme máslo, sůl, pepř, hořčici a strouhanou cibulku. Vše dobře promícháme a namažeme na pokrájenou veku. Ozdobíme nakrájeným vajíčkem, kyselou okurkou, paprikou v oleji, sardelí apod. a podáváme.

RA

LMDA lesnický a myslivecký digitální archiv

Digitální archiv časopisů

Archiv časopisů Svět myslivosti od roku 2000 je nyní k nalezení na adrese: lmda.silvarium.cz

Zpracovaná data lze prohlížet v digitální knihovně prohlížeče Kramerius 5, který je standardem národních knihoven. Data budou postupně doplňována s určitým zpožděním oproti aktuálnímu vydání.

Každý návštěvník může zdarma využívat pro vlastní (nekomerční) potřebu data LMDA pro vyhledávání informací obsažených v digitalizovaných titulech.

Svět myslivosti na Facebooku