Dobrou chuť

 

{mosimage}

00CHUT

Dobrou chuť

Ing. Ondřej Kozub

Zvěřina v naší kuchyni

Zvěřina vždy byla a stále je vítaným obohacením našeho jídelníčku.
Má svou specifickou chuť a vůni. Nechceme-li ji znehodnotit neodbornou přípravou, měli bychom zachovávat určité postupy její úpravy. Každá hospodyně či muž v kuchyni však neví, jak ze zvěřiny připravit lahodný pokrm. V naší nové rubrice nazvané zcela jednoznačně "Dobrou chuť" vám budeme postupně přinášet zajímavé recepty zvěřinové kuchyně. Pomoc při přípravě rubriky nám přislíbil Karel Palán, majitel hostince U Palánů v Havlíčkově Brodě-Perknově.

LMDA lesnický a myslivecký digitální archiv

Digitální archiv časopisů

Archiv časopisů Svět myslivosti od roku 2000 je nyní k nalezení na adrese: lmda.silvarium.cz

Zpracovaná data lze prohlížet v digitální knihovně prohlížeče Kramerius 5, který je standardem národních knihoven. Data budou postupně doplňována s určitým zpožděním oproti aktuálnímu vydání.

Každý návštěvník může zdarma využívat pro vlastní (nekomerční) potřebu data LMDA pro vyhledávání informací obsažených v digitalizovaných titulech.

Svět myslivosti na Facebooku